Sivut

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vähän parempi bostonkakku


Rakastan pullataikinaa ja sen muokkaamista uusiksi leivonnaisiksi. Tämä vanha ja klassinen bostonkakku sai vähän krumeluuria pintaan ja sisällekin. Levitin kaulitulle pullataikinalle voita, voissa paistettuja omenakuutioita (fariinisokerissa), sitruunaista tuorejuustoa ja omatekemää omenahilloa. Paistamisen aikana lisäsin puolikypsän pullakakun päälle vielä toskakuorrutuksen.


Jäähtyneen bostonin koristelin kinuskilla, suklaalla ja vaniljajäätelöpalloilla. Niin ja toki nyt vähän kultaakin älysin laittaa. Ei ihan perusboston, mutta silti aika herkku!



Tämä kakku syötiin kera ystävien ja aivan pikkiriikkisten vauvojen! Kiitos vieraat mukavasta iltapäivästä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti