Sivut

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kuningatarkakkua hallonglasyrillä





Tämän kakun kuorrutus sai minut tekemään koko kakun. Näin jossakin ruotsalaisessa verkkolehdessä erikoisen kakun, joka oli päällystetty hallonglasyrillä. Kuorrutukseen tuli kaikenkaikkiaan 9 eri ainesosaa, mm. valkosuklaata, kondensoitua maitoa, aprikoosimarmeladia ja vadelmapyrettä. Aivan loistavan koostumuksen kuorrutus sai ainakin osittain liivatejauheesta. Kieltämättä työläs, mutta erinomainen vaihtoehto perussuklaakuorrutteelle!



 Kakun sisältä löytyy mustikka-mansikka-dainmoussea sekä lemon curdia.


 Viimeistelin kakun vielä kolmella macaron-leivoksella, kuivatuilla mustaherukoilla sekä kakun reunoille ripsottelin paahdettuja mantelilastuja samoin tuomaan rouheutta kakkuun.


Kakku herkuteltiin grilliruoan jälkiruoaksi kera ystävien.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti