Sivut

sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Sunnuntaibrunssi!

Tänään kahviteltiin noin 15 naisen voimin. Ihasteltiin lastenvaatteita ja vaihdettiin kuulumisia. Palan painikkeeksi tein lyhyellä valmistautumisajalla luotto-ohjeella New Yorkin juustokakkua ja minulle uusilla ohjeilla mukailtua lady finger kakkua ja flatbreadia salaatti-vuohenjuusto-punasipulipäällisellä.

Tämä marenkinen lady finger kakku on mukailtu versio siitä oikeasta ja alkuperäisestä. Tähän kakkuun tehdään kakkupohjan levyt yksitellen, samoin reunakaistale. Taikina on marenkinen ja suussasulava. Täytteenä mango-passion-sitruunamoussea. Päällä säilykemangoa, muutama vadelma ja marenkeja.

New Yorkin juustokakku ei taida esittelyjä kaivata. Aina niin täyteläisen hyvää ja helppoa valmistaa.

 

Flat breadit pääsivät hieman kohoamaan liialti, mutta rukiinen maku oli ainakin minun mieleen. 




Kiitos taas ihanat vieraat!

2 kommenttia :

  1. Kiitos kiitos. Ei ollut kyllä montaa sorttia, mutta ilmeisesti riiittävästi. ☺️

    VastaaPoista