Sivut

torstai 14. tammikuuta 2016

Runebergit kuningattaren tapaan


On taas tullut yksi suosikkisesonkiajoistani, nimittäin Runebergin päivä lähestyy. Parasta lienee tuon päivän lähettyvillä nautitut Runebergin tortut.






Otin hieman varaslähtöä ja testasin itselleni uutta ohjetta, joka oli kuitenkin hyvin perinteinen eikä mitään suurta muutosta klassiseen torttuohjeeseen tullut. Näissä tortuissa on kardemummaa, kaurakeksimuruja, mantelirouhetta sekä perusmuutaineet, mutta ei varsinaista kostutusta. Ehkäpä seuraavan version kostutan kevyesti. Hillona tällä kertaa kuningatarhillo.


ps. Ostin taannoiselta Rooman reissulta silikonisen vuoan (12 syvennystä), jossa olikin loistava paistaa nämä suomalaiset perinneleivonnaiset.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti