Sivut

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Päärynä-omena-raparperikakku


Olen joka kesä haastavan tehtävän edessä. Nimittäin raparperi ei kuulu suosikkeihini missään määrin, mutta kun sitä pukkaa omasta pihasta niin mahdottoman paljon, on siitä jotain toki keksittävä. Tällä kertaa selailin ja pohdiskelin ideoita hillokkeista munkkeihin, piirakoista pikkuleipiin. Lopuksi päädyin kuitenkin keksipohjaiseen kakkuun, jossa raparperillä on melko pieni rooli, tosin ehkä sitäkin näyttävämpi.




Pohjana digestivemurupohja. täytteenä päärynäinen mousse, jonka alla runsaasti omenahilloa. Päälle kuorin parista suuresta raparperin varresta kuorta, keitin ne sokerivedessä pikaiseen ja asettelin moussen pinnalle vieri viereen. 


Tämä kakku nautittiin läheisten ystävien ja lasten kanssa.
  Kiitos seurasta tärkeät ystävät!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti