Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Chocolate croissant à la Pönniälä


Mökillä ja mökkiolosuhteissa elellään! Mutta ei sellaista paikkaa taida ollakaan, etteikö yhdet croissantit saada leivottua!



Tein perjantaina taikinan, eilen kaulitsin ja tänään aamusella leivoin ja kohottelin sekä tietysti paistoin. Kaikki sujui suuremmitta ongelmitta, vaikka keittiössä oli varmasti liian lämmin croissanttien tekoon. Pidin taikinaa jääkaapissa ohjetta kauemmin, jotta voi varmasti olisi aina ihan kylmää kun oli aika käsitellä taikinaa.


Puolet croissanteista sai suklaisen maun. Rouhin tummaa suklaata sisälle ja valuttelin kypsien jäähtyneiden croisanttien päälle vielä sulaa suklaata raidoiksi. Vielä ripaus tomusokeria ja herkut olivat valmiit.


 ps. kuvaaja oli kyllä niin lomalla, kun mökin pimeähkö hehkulampuilla valaistu kyökki osoittautui valokuvauksessa vaikeaksi, kuten kuvista näkyy.





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti