Sivut

lauantai 12. marraskuuta 2011

Suklaata, suklaata!

8 levyä erilaisia suklaita, voita, kananmunia, kermaa, sokeria ja jauhoja! Eli pari suklaakakkuahan niistä syntyy!


Ensimmäinen suklaakakku meni synttärisankarille, joka täyttää tasavuosia (60) ihan piakkoin. Toiveena kakun suhteen oli vain suklaa. 

Kakun sisältä löytyvät piparminttu-valkosuklaatäyte ja toisesta välistä maitosuklaamousse kera vadelma-granaattiomenahillon. Tällä kertaa kostutuksessa käytin vaniljakahvia.






Pikkulinnut lauloivat sankarin harrastavan mm. käsitöitä ja että sankarin olisi tarkoitus lähteä Meksikoon matkalle. Nämä pienet lisätiedot näkyvät nyt kakun päällä melko vaatimattomassa koristeessa.




Toinen kakku onkin sitten 12-vuotiskakku neidolle, jonka toiveita salakuunneltiin parin mutkan kautta. Eli kyseessä myös suklaakakku samoilla täytteillä kuin edellinen. Lisäksi kakun alareunassa on valkosuklaamurua.






Päällä sokerimassasta pääosin tehty koriste, jonka esikuva löytyy Emily the strange -kirjoista. Helpotukseksi sankari tunnisti heti ensisilmäyksellä kyseisen hahmon ja oli mitä ilmeisimmin siitä varsin ilahtunut.

Lämpimät Onnittelut molemmille Sankareille!






P.S. Tulipa aiemmin tehtyä pari muuta suklaakakkua kiitokseksi koiran ulkoiluttajille. Tässä vielä kuvat niistäkin. Mitään muistikuvia täytteistä ym. ei ole. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti