Sivut

lauantai 10. marraskuuta 2018

Isänpäivän Madeleinet

Ostin elokuiselta Nizzan reissulta madeleinepellin. Pitkään on jo pitänyt sitä testata, mutta jostain syystä piti melkein kolme kuukautta suunnitella.





Tänään kuitenkin testasin ja samalla testasin koekäyttöön saamaani luomu täysruoko tomusokeria. Sokeri poikkeaa totutunlaisesta tomusokerista kovasti, rakenteeltaan ja maultaankin, mutta on omiaan varmasti moneen leivonnaiseen. Käytin näissä madeleineissa 2/3 kyseistä sokeria ja 1/3 perinteisestä sirosokeria. Madeleineihin kuuluvat vaniljan ja sitruunan maut. jotka myös näistä tekemistäni nousevat esiin.

Madeleinepelti toimi moitteettomasti sekä täysruoko tomusokeri oli oiva valinta näihin leivonnaisiin!

Kaupallisessa yhteistyössä Rockin Alpaca./Takametsäin Tupa

1 kommentti :