Tämän kakun kuorrutus sai minut tekemään koko kakun. Näin jossakin ruotsalaisessa verkkolehdessä erikoisen kakun, joka oli päällystetty hallonglasyrillä. Kuorrutukseen tuli kaikenkaikkiaan 9 eri ainesosaa, mm. valkosuklaata, kondensoitua maitoa, aprikoosimarmeladia ja vadelmapyrettä. Aivan loistavan koostumuksen kuorrutus sai ainakin osittain liivatejauheesta. Kieltämättä työläs, mutta erinomainen vaihtoehto perussuklaakuorrutteelle!
Kakun sisältä löytyy mustikka-mansikka-dainmoussea sekä lemon curdia.
Viimeistelin kakun vielä kolmella macaron-leivoksella, kuivatuilla mustaherukoilla sekä kakun reunoille ripsottelin paahdettuja mantelilastuja samoin tuomaan rouheutta kakkuun.
Kakku herkuteltiin grilliruoan jälkiruoaksi kera ystävien.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti