Sivut

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Keskitalven nonparellikakku

Taannoisella Lontoon reissulla törmäsin useaan otteeseen tällaisiin nonparelleilla päällystettyihin kakkuihin. Hyvin yksinkertainen idea, mutta aika veikeä.





Tähän kakkuun käytin nonparellipurkkien jämät. Eli kaikki avattujen purkkien nonparellit. Tosin yliarvioin menekin, ja nyt tuollaista sekalaista sekoitusta on vielä ainakin viiteen kakkuun... Tämä kakku sai mielestäni melko talvisen kuorrutuksen, kun  värisekoitus on niin sini voittoinen. 

Neljän munan kakkupohjan tein 18 sentin kakkurenkaaseen, eli siitä tuli korkea. Välissä on hedelmämoussea valko- ja tummasuklaarouheella sekä hedelmähilloa.

Koristeena sokerimassarusetti.


Tämä kakku matkaa ystävälle, yllätykseksi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti