Sivut

perjantai 28. lokakuuta 2011

Lähes seinään lentänyt keijukainen ja sen kakku



Kakun tilaajan toiveena oli, että kakussa olisi keiju muodossa tai toisessa. Lisäksi kakusta toivottiin suklaisaa. Muuten sainkin taas vapaat kädet toteutukselle.


Kakkupohja on suklainen ja toisessa välissä on valkosuklaa-dumlemurutäyte ja toisessa tummasuklaa-lemon curd täyte. Kostutukset ovat tällä kertaa verigreippilimsaa. Kakun päällinen on karkkimassa-banaanimassa sekoitusta. Ja koristeet ovat pääosin sokerimassaa.



Kakun koristeluun liittyi tällä kertaa sellainen määrä dramatiikkaa, että täytyy lyhyesti siitä kertoa. Pääkoristeena olevan keijukaisen taival kakun päälle oli vähintäänkin onnettomuuksien täyttämä. Ensin neidolta katkesi molemmat  jalat (alunperin hänen piti istua kakun reunalla jalat roikkuen reunan yli), sitten toinen siipi, sitten toinen siipi ja lopulta sitten mekon kukkaset päättivät tipahtaa yksitellen mekosta irti. Muutama pieni kirosana pääsi ilmoille, mutta kaikesta huolimatta kakun huomion keskipisteenä möllöttää keiju kaikkine inhimillisine virheineen!

Lämpimät onnittelut ekaluokkalaiselle Sinille!

2 kommenttia :

  1. Sini kiittää onnitteluista! Kakku oli aivan hillitön menestys, sekä ulkonäöltään että maultaan. Lämpimät kiitokset tekijälle!

    VastaaPoista